Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc při řešení paranormálních jevů a aktivit Entit a duchů-dotazy

Lovci Duchů jsou tu pro Vás.

 

Vážení přátelé a všichni ti, kteří jste se ocitli v nesnázích a nevíte si dlouhodobě rady s paranormálními jevy a ostatními aktivitami, jako jsou duchové, poltergaisti, skřeti, diskarnáti, revenanti a jiné Entity?

 

Dějí se ve vašem domě nebo bytě různé nepochopitelné paranormální aktivity? Máte pocit posedlosti nebo napadání démony a zlými silami? 

Nemůžete váš dům, sídlo , nebo byt dlouhodobě prodat? Stala se na místě nějaká tragická událost jako je vražda nebo sebevražda? Tyto události zde zanechávají neklamné trvalé stopy reziduálních energií ale také i v mnoha  případech duchy obětí těch, kteří odešli ze života nesmířeni.

Můžete zavolat nás! 

Profesionály v tomto oboru, kteří nejen zmonitorují aktivity na místě s pomocí moderní techniky, ale také Vám tyto prostory pomohou vyčistit od těchto Entit a za přísných podmínek provedou i odvedení těchto Entit s pomocí speciálního liturgického obřadu a potom vyčistí váš dům s pomocí vykuřování a vykropení svěcenou vodou.

Volejte skupinu Lovců duchů EPRV777 ( European Paranormal Real Voices)

telefon: +420723039250

Přijedeme i mimo ČR kamkoliv dle domluvy.

   

A zde je e-mail na který nám můžete psát svoje požadavky na vyšetřování.

EPRV777@seznam.cz 

Vaši vyšetřovatelé skupina EPRV777

(European Paranormal Real Voices)

tel: vždy jen do 20.00 hod +420723039250  Jaroslav  nebo +420721375111 Janey

e mail: EPRV777@seznam.cz

 1-dscn4726.jpg

 

 

eprv777-tym--vyhodnocovani-zaznamu-z-ip-a-ir-kamer.jpg

 

1-26-upf_1257.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mrazení v páteři

(Monika, 23. 7. 2022 21:46)

Dobrý den, asi od puberty občas mívám pocit, že je něco v me blízkosti. Neni to permanentní pocit, stávalo se mi to ve škole, v mhd, v práci a teď i doma. Je to takovy pocit, jako když cítíte cizí pohled v zádech - jako by mravenčení nebo proud co začíná na temeni hlavy a projíždí páteři az do kostrči. Někdy jsem jak paralyzována a nemůžu se toho zbavit. Nevite co to je a jak se toho zbavit?
Nějaké paranormal zážitky taky mám. V roce 2017 zemrel deda a tu noc co zemřel jsem se (v čase kdy zemřel) vzbudila s gim, ze me nekdo hladi po ruce, nic jsem nevidela ale citila jeho kolínskou. Prisel se rozloučit. Nekdy se občas staví, poznam to podle kolínské a obcas me pohladi, chodi za mymi detmi do pokojicku a ty se nebojí, syn 3 roky ho poznává na fotce (děda zemrel driv, nez se syn narodil a moc si pral pravnouce) a navstevuje i mou mamku.
Letos se doma vyskytlo neco nového, dcera plakala v loznici a ja jsem varila, do ložnice se jde pres kuchyň. Koutkem oka jsem videla, ze tam nekdo sel, dcera přestala plakat. Šla jsem se tam podivat, co chlapovi tak dlouho trvá ona tam byla sama, chlap byl v obyvaku a rikal ze nikam nesel. Nebo chlap byl na sluzebce, chodim spat kolem pulnoci až jedné hodiny. Do loznice máme posuvné dveře a mame je už 5 let a nikdy se samy neotviraly az do toho dne. Zavirala jsem je 4x a pokaždé se oterely, když jsem udelala krok od nich nebo se k nim otocila zady. Rekla jsem nahlas, ze nemam na nikoho naladu a ze chci jit spat at me nechaji. Dveře se už neotevrely.
Nebo byli jsme vsichni v obýváku ( ja deti a chlap) a z pokojicku jsme slyšeli pipani. Premysleli jsme, co je to za hracku az syn rekl, ze je to teploměr - byl to on. Digitalni teplomer, byl zavreny v plastovém obalu a blikalo na něm 39,0 stupňů. Takohou horecku deti nikdy neměly, aby to byla posledni naměřena teplota. Navic když ho zapnete a neměřite s tim, tak se na displeji ukaze L jako nizka teplota. Jak se sam zapl zavřený v obalu a jak se na nem naměřílo 39,0 stupňů? A stalo se toho vic včetně doteků, ale nechci vsechno vypisovat, ale nikdy jsem se nebála. Teď právě me obcas v noci přepadne to mravenčení od hlavy až ke kostrči, jak jsem popisovala výš.

Něco mě děsí u mě doma

(Vendy, 14. 7. 2022 10:50)

Doma se mi dějou divné věci, napřed. Slyšela jsem už několikrát jak někdo chodí po mém pokoiji,
Dokonce jsem i viděla jak se mi sami od sebe do pokoje otevřeli dveře a já jsem se tam šla podívat jestli tam nešla moje kočka, ale nikdo tam nebyl a pak jsem jen uslyšela jak se někdo rozběhnul od mé postele směrem ke mě v ten moment jsem rychle běžela pryč a zabouchla dveře a šla spát l rodičům.
Mám strach ze tmy takže spím slampičkou ale i to moc nepomáhá, protože i tak slyším jak mi vrže podlaha a někdo po ni jde ale přitom nikoho nevidím . Ve svém pokoji cítím negativní energii, protože vždycky když jsem ve svém pokoji tak pociťují strach a jsem taková neklidná, pořad bývám strašně unavená a taková bez energie.
Dokonce i když poslouchám hudbu přes sluchátka tak slyším jak mě někdo volá většinou je to ženský hlas.
Dnes me vzbudilo to že mě někdo volal, ale přitom jsem věděla že Mamka neni doma.
No je toho fakt ještě hodně co se
Mi doma stalo, ale to by bylo na dlouho

Hrad

(Zuzana Kopková , 8. 6. 2022 10:37)

Dobrý den,pracuji krátce (2 měsíce) na hradě ve Šternberku.

Dnes jsem zažila něco,co se jen těžko vysvětluje.Ve druhém patře,při úklidu, jsem si jako vždy s kamoskou(také uklízečkou) dali 20 minut pauzu v poslední komnatě.Ja se již delší dobu cítím velice unavená a bez energie a z ničeho nic, jsem usnula.Vzbudil mě hlas mojí kamarádky, že už půjdem,ale já jsem byla schopná otevřít jen oči a jakoby jsem byla paralyzována...nemohla jsem mluvit a moje pohyby byly prý jen jako v křeči.Jde o to že v poslední době, nemám sílu ani energii na nic jiného,na přítele jsem zlá a věškeré aktivity co mě dřív bavily už nedělám.... mám pocit, že ze mě něco vysává sílu...

Re: Hrad

(Jan Jankot , 23. 6. 2022 9:44)

Podle mého vyhledat odborníka nebo obchod talismany socha Buddhy atd... Napadení démonem nebo skupinou černých okultistů pokud nejde o zdravotní potíže může se to stupňovat jde o witchkraft podívejte se na internet nebezpečná záležitost taky jsem zažil a občas zažívam začne se projevovat ve snech .... Nebezpečné vampirismus démonologie atd.....

Re: Hrad

(Jan Jankot , 23. 6. 2022 9:44)

Podle mého vyhledat odborníka nebo obchod talismany socha Buddhy atd... Napadení démonem nebo skupinou černých okultistů pokud nejde o zdravotní potíže může se to stupňovat jde o witchkraft podívejte se na internet nebezpečná záležitost taky jsem zažil a občas zažívam začne se projevovat ve snech .... Nebezpečné vampirismus démonologie atd.....

Černé bratrstvo

(Jan Jankot , 21. 6. 2022 7:58)

Jsem od valašského Meziříčí už delší dobu řeším takový problém setkal jsem se s pár lidmi kteří nejspíš dělali černé okultismus s mým otcem se nebavíme a ten také praktikuje Černého učení... Jsem hermetic ale nechci se pouštět do něčeho sám mám spoustu zkušenosti a dokonce i několik útoků za sebou démon se mě pokusil několikrát zabít.... Hodně se to procitlo do mého osobního života řeším situaci ohledně svého syna o kterého se stará můj otec když chci mít zájem o syna se mi začne vyhrožovat s tím že mám odjet nebo se jít zabít nebo že zabiji mě a mého syna.... Představuji se jako černé bratrstvo a říkají že z mého otce znají že údajně patří k nim.????.... Jak říkám mám spoustu knih o hermetismu a potřebuji radu odborníka a démonologa ten démon se nazývá mistrem Černého učení a kde se objevují nebo chodím tak slýchávám trefa do černého...... Jako by jsi mě označkovali chci to řešit i s policii takže potřebuji poradit děkuji krásný den

Duch v obchode

(Simona, 2. 6. 2022 16:22)

Dobry den, pracuji v obchode, kde uz od zacatku pozoruji aktivitu "neceho". Nejen, ze je nam tam s kolegyni neustale zima a vylozene i ted v teplych dnech tam ve vlnach prichazi neskutecny chlad, ale obe jsme si vsimli take presouvani veci, vcera pro me bylo posledni kapkou, kdyz se samovopne otevrel suplik, kery jen tak lehce otevrit nejde. Dnes jsme opet byly obe v obchode a v jedne mistnosti (takova mala kuchynka) kde neni mozne aby byl pruvan, tak kolem nas zacal proudit naprosto ledovy vzduch a byl jen na urcitych mistech, zacal se tam i hodne hybat sacek, zkusila jsem komunikovat skrz zaznamnik a nahrala jsem slabe ale slysitelne kratke zapiskani 3x za sebou, cizi povzdech a tuknuti. V te dobe jsme v obchode byly pouze mi dve. Zitra po zaviracce chceme zkusit s danou entitou komunikovat skrz kyvadlo, mely by jste pro nas nejake rady, jak se pripradne chranit? Urcite zkusenosti jiz mam, drive sem mela i vybaveni, ale nyni mam jiz jen to kyvadlo. Predem dekuji za odpoved.

Dotaz

(Martina, 21. 2. 2022 20:41)

Dobrý večer. Potřebovala bych poradit. Memu muži zemřela před šesti lety babička. Od té doby se mu občas stává, že jo vidí. Dnes v noci ji viděl znovu a poprvé s ním i mluvila. Respektive ona mluvila a než on stačil odpovědět, tak zase odešla. Doslova mu řekla - vidíš někoho v bílém, pak jdeš spát a vidíš ho ve snu v černém. Dnes večer nás tříletý syn mluvil k autíčku. Říká táta jezdí autem a viděl pána. Manžel opravdu někoho viděl v práci, když rozvážel balíky. Tmavou siluetu, neviděl jo do tváře. Prý už se pár dní cítí, jakoby pod tlakem. Večer nám blikala kontrolka na sporáku, i když sporák není zapojený. Nevíte, co to může všechno znamenat? Díky moc za radu a eventuální pomoc. Martina

Je to možné?

(Envena, 9. 6. 2015 10:24)

Dobrý den,chtěla bych se jen optat. Už je to dlouho,ale přesto o tom do dneška přemýšlím. Jako děti ( 10-12) jsme vyvolávaly duchy (neměly jsme z toho rozum a byly jsme tím strašně nadšeni..dnes už bych si s tím nezahrávala raději) a myslím,že tenkrát nám opravdu někdo odpovídal. Udělaly jsme si tabulku abecedy a ano a ne. Položily jsme na to skleničku a ta se hýbala a jezdila sama od sebe k různým písmenkům. Po chvíli se začala hýbat více a řeklo nám to že nám to chce ublížit (na to jsme se zeptaly) je možné,že pak o té doby v tom bytě kde jsme to vyvolávaly,se lepila lidem co tam žily smůla na paty?Jako velký nedostatek peněz a další problémy? Jednou se tam samo od sebe rozsvítilo světlo a nebo začla téct voda z kochoutku sama od sebe. Chci se jen zeptat jestli je něco podobného vyvolatmožné touto cestou? A jestli je možné,že tam něco zůstalo? Děkuji.

Re: Je to možné?

(Jaroslav Drábek EPRV777, 9. 6. 2015 11:06)

Dobrý den i Vám.
Tento váš příběh je zajímavý,a řekl bych přímo, že jste si tenkrát zahrávala s obdobným nástrojem na vyvolávání duchů jako je tabulka quia a potom se není čemu divit že se objeví nějaká paranormální aktivita. Pořád platí zkus od všeho a dobrého si ponech'

dotaz

(hanka , 6. 4. 2015 21:12)

mam dotaz take se nam stava občas, doma mame rodiny domek že mam pocit že někdo na mě zavolal menem ale to spiš i ve školi taky , a nebo doma se mi stava že sem tam něco spadne rozbije se sklenka a to bylo i před pohřbweem znameho od našíích se asi přišel rozloučit měl v pooledne kremaci a sklenka spadla kolem třeti odpo ten den prosiom o názor váš děkuji

Re: dotaz

(Jaroslav Drábek EPRV777, 4. 5. 2015 11:18)

Můžete to být i ve spojitosti s tím úmrtím. Entity jsou schopné se projevovat po smrti i fyzikálními jevy.

Párkrát za život se mi stalo, že mě někdo volá mým jménem

(Lukáš, 28. 3. 2015 1:57)

Dobrý den! Ačkoli jsem racionálně založený člověk, chtěl bych znát váš názor na mou zkušenost. Párkrát za život se mi stalo, podotýkým nejčastšjí za bílého dne, méně často večer nebo v noci, že mě někdo volá mým jménem. Stalo se mi to snad jenom 4x za život s velmi dlouhým časovým odstupem. Jednou jsem ještě jako dorostenec šel do kuchyně za matkou a ptal se jí, jestli mě nevolala. Řekla, že ne. V tu chvíli jsem z toho měl docela divný pocit. Je všední den, něco děláte, jste u sebe v pokoji, nic divného se neděje a najednou máte za to, že vás někdo volal ! Ale jen jednou to bylo tak silné, že jsem musel matky optat. Jindy už to takové nebylo a nechal jsem to být. Může se podle vás jednat o jakési průniky něčeho z jiného světa do světa našeho? Víte, slyšel jsem hodně historek, třeba o člověku, který prostě zmizel někde na poli, ještě pár dní po tom tam lidé slyšeli jeho hlas, jak volá o pomoc, jakoby se propadnul někam do jiného času a prostoru. Mno, ještě pár dní slyšeli volání toho člověka, ale nikde ho neviděli a nakonec to volání ustalo. Je možné, že skončil někde v jiné době díky nějakému narušení časoprostoru, je to zajímavé a hodně podobné bermudskému trojúhelníku. Slyšel jste někde o příbězích z klánovického lesa? Doporučuji vám se tam podívat a provést výzkum - lidé tam zažili vše, co tady vesměs popisujete - chlad po těle, nepříjemné pocity atd. Jinak určitě mě hlavně zajímá vaše reakce na to volání mého jména, děkuji!

Re: Párkrát za život se mi stalo, že mě někdo volá mým jménem

(Jaroslav Drábek EPRV777, 28. 3. 2015 12:25)

Dobrý den Lukáši.
Děkujeme za typ. Ohledně těch hlasů co jste slyšel se pravděpodobně jedná o nějakou Entitu, která vám chtěla něco sdělit. Nejlépe by posloužila k identifikaci nahrávka EVP.

Dobrý den, děkuji a znáte případ pana Bejčka?

(Lukáš, 29. 3. 2015 16:16)

Děkuji za odpověď. Víte, dříve jsem na tyto věci moc nevěřil. Ale nedávno byl na primě vysílán případ pana bejčka. Snad se nebudete zlobit, když vám sem dám odkaz - případně si odkaz uložte a pak to smažte a můžete mi dát zpětnou vazbu:

www.youtube.com/watch?v=g5WhjEVO6Ow

Skeptici tvrdí, že se jedná o vodu stékající po skle, jenže na vodu je to prostě až atypický a nezvykle rychlý pohyb - entity se rychle pohybují zleva doprava. Je to hodně zajímavé a potvrzuje to skutečnost, že duchové nejsou jen výplodem lidské představivosti.

Fyzické poškození

(Martn, 22. 11. 2014 20:38)

Dobrý den,s přítelkyní (ona 17 já 21) máme zájem o nadpřirozené jevy.Neprovádíme a nikdy jsme neprováděli nějaké sceance,rituály a podobně.Konkrétně můj zájem trvá už déle měl jsem pár zkušeností.Rozhodli jsme se napsat na papír větu "jsi tu ano-ne" jednalo se jen o zkoušku jestli v domě kde bydlíme přebývá nějaká duše.Při psaní tohoto papíru (psal jsem ho Já) podotýkám neproběhlo žádné přání ani rituál.U tohoto papíru jsme nechali tužku.Po dvou dnech měla přítelkyně noční můru.Zdálo se jí,že jde večer na záchod podívala se na papír zda tam není odpověď a odpověď byla zakroužkována krví.Ráno m vše pověděla a během dne jsem s všiml,že na pravé lopatce měla vyryto do krve(vypadalo to jakoby nápis vznkl žiletkou) zrcadlově napsáno ANO a nějaké další čáry které nedávali moc velký smysl nejvíce připomínají neronův kříž neboli havraní stopu.O pár dní pozděj se u ní v kapse objevily vlasy které s největší pravděpodobností byly její.Od té doby máme v domě špatný pocit na víkend jsme odjeli k mým rodičům kde máme normálně pocit bezpečnosti.Nikdy jsem se nesetkal s fyzickým útokem a ani pár kontaktovaných osob ktereré s nadpřirozenými jevy mají dlouhodobé zkušenosti.Prosíme o radu,nebo alespoň o typ entity které se tenhle útok podobá nejvíce aby jsme mohli provést nějaká opatření.Předem děkuji za odpověď s pozdravem Martin

Re: Fyzické poškození

(Martin, 22. 11. 2014 20:52)

Mám i foto s vyrytým nápisem které mohu zaslat.Fotek mám víc což by mohlo dokázat že se nejedná o podvrh.

Skok v čase?

(Patrik, 10. 1. 2015 18:50)

Dobrý den,obracím se na vás s prosbou o vysvětlení příhody která se mi stala před dvěma dny.Pracuji jako řidič nákladní zahraniční dopravy a podotýkám že jsem psychicky zcela zdráv.Před dvěma dny jsem se vracel z Hamburgu domů na Ostravsko.Bylo to ve večerních hodinách,jel jsem známou trasu po které jsem jel již několikrát a dobře ji znám.Přejel jsem německo-polské hranice v místě se jménem Forst a pokračoval známou trasu na Wroclav.Najednou jsem se ocitl na neznámé cestě ve špatném stavu v hlubokém lese,ta cesta vedla z velice prudkého kopce.Říkal jsem si že je to asi objížďka a já si nevšiml upozornění.Jely přede mnou ještě dva kamiony a za mnou osobní auto.Všichni jsme se pohybovali po cestě směrem z kopce a najednou se nad cestou objevil most který jsme podjeli.Ta cesta byla celkem rozbitá a jízda po ní nekonečná.Pak jsme se najednou ocitli zase na horním konci cesty a proto jsme tedy všichni jeli zase dolů,zase ten most...Tohle se opakovalo celkem pět krát.Kamion přede mnou najednou zastavil a řidič vyšel ven.Byl z Waršavy podle SPZ.Přišel ke mně a říkal že jsme se ztratili,že vůbec neví kde jsme.Moje navigace přestala fungovat jako by zamrzla a čas se na ni posunul o tři hodiny dopředu.Na mém autě nešly vypnout stěrače a my si venku zapálili cigarety a vymýšleli jsme co dál.Ten řidič mně poprosil jestli bych mu nedal cigaretu,tak jsem mu řekl že už jedu domů a dal jsem mu celou krabičku.Chvíli jsme hledali nějaký bod odkud se zaměřit ale byl to hluboký les.Byli jsme dost vystrašení,něco podobného se mi ještě nikdy nestalo.Nastoupili jsme tedy do aut a rozjeli jsme se zase po té cestě směrem z kopce.Najednou jsme se všichni ocitli na rovné dálnici kousek před Wroclaví,kolem začal provoz a my jeli každý po svém.Ještě před tím než se to vše začalo dít tak jsem napsal své partnerce že přijedu domů ve 21 hodin.Vysvětlete mi prosím co se to stalo.Halucinace nebo sen je vyloučen,neměl jsem žádnou zastávku kdy bych mohl usnout.Proč jsem domů přijel ne ve 21 hod ale až ve 23 hod?Kde jsme všichni ty dvě hodiny byli?Já to nedokáži pochopit.Velice vám děkuji za odpověď Patrik

Re: Skok v čase?

(Jaroslav , 12. 1. 2015 9:43)

Dobrý den milý Patriku.
To co zde popisujete se mě stalo taky několikrát, a myslím si že došlo k průchodu v čase, jakoby do jiné reality. Je to zajímavý zážitek a važte si toho.
Jaroslav a tým EPRV777

Re: Fyzické poškození

(dan, 20. 2. 2015 13:19)

Stav trva ? odkud jste ?