Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc při řešení paranormálních jevů a aktivit Entit a duchů-dotazy

Lovci Duchů jsou tu pro Vás.

 

Vážení přátelé a všichni ti, kteří jste se ocitli v nesnázích a nevíte si dlouhodobě rady s paranormálními jevy a ostatními aktivitami, jako jsou duchové, poltergaisti, skřeti, diskarnáti, revenanti a jiné Entity?

 

Dějí se ve vašem domě nebo bytě různé nepochopitelné paranormální aktivity? Máte pocit posedlosti nebo napadání démony a zlými silami? 

Nemůžete váš dům, sídlo , nebo byt dlouhodobě prodat? Stala se na místě nějaká tragická událost jako je vražda nebo sebevražda? Tyto události zde zanechávají neklamné trvalé stopy reziduálních energií ale také i v mnoha  případech duchy obětí těch, kteří odešli ze života nesmířeni.

Můžete zavolat nás! 

Profesionály v tomto oboru, kteří nejen zmonitorují aktivity na místě s pomocí moderní techniky, ale také Vám tyto prostory pomohou vyčistit od těchto Entit a za přísných podmínek provedou i odvedení těchto Entit s pomocí speciálního liturgického obřadu a potom vyčistí váš dům s pomocí vykuřování a vykropení svěcenou vodou.

Volejte skupinu Lovců duchů EPRV777 ( European Paranormal Real Voices)

telefon: +420723039250

Přijedeme i mimo ČR kamkoliv dle domluvy.

   

A zde je e-mail na který nám můžete psát svoje požadavky na vyšetřování.

EPRV777@seznam.cz 

Vaši vyšetřovatelé skupina EPRV777

(European Paranormal Real Voices)

tel: vždy jen do 20.00 hod +420723039250  Jaroslav  nebo +420721375111 Janey

e mail: EPRV777@seznam.cz

 1-dscn4726.jpg

 

 

eprv777-tym--vyhodnocovani-zaznamu-z-ip-a-ir-kamer.jpg

 

1-26-upf_1257.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pán s drakem

(Hana, 21. 11. 2023 23:14)

Dobrý den, můj dvouletý syn vidí za oknem pana z drakem,kterého se bojí. Není týden,aby se o něm nezmínil. Dá se s tím prosim něco dělat? je mi malého líto. Vidí ho jen z jednoho okna na střeše sousedního domu. Děkuji. u.

Nevím si rady

(Mamca93 , 28. 3. 2023 16:02)

Dobrý den, hned v úvodu se omlouvám za anonymitu.

Prosím Vás, jsem člověk, který věří nadpřirozeno ve všech ohledech. Nezahrávám si s tím, myslím si totiž, že by to mohlo být nebezpečné. Nevím přesně, jak to popsat, ale pokusím se o to.
Bydlíme na vesnici ve větším rodinném domě, o kterém neznáme minulost. Moje dcera se jednou z ničeho nic změnila (trvá toto chování již pár let a zhoršuje se). Z hodné, milé a hlavně slušně dívky, se stal člověk, který je zlý a hlavně i agresivní. Já osobně dle lékařů jsem naprosto zdravá, ale i přesto jsem stále unavená a stále mě pobolívá celé tělo. Dcera vídávala cosi strašidelného u svého pokoje. Většinou se mělo jednat o velkou statnou postavu stojící za dveřmi do jejího pokoje. Když jsem dala na okno a na dveře obyčejný lapač snů, začala vídat, jak se ta bytost k ní přibližuje. Následně viděla i něco jako ruku sápající se po ní. Od těchto zvláštních událostí uběhlo pár let. Do dnes se o tom boji mluvit. Já mám nejspíš také napojení na "jiné" bytosti. Často slyším hlasy a různé zvuky. Dokonce i vídám něco jako mlhovinu, ale ne přímo, vidím vše pouze periferním pohledem. Občas když někam jdu, přestávají fungovat přístroje nebo začnou fungovat jinak než by měli.

Popsala jsem, jen takové to co si myslím, že by mohlo mít jisté paranormální vysvětlení. Děje se mě a mým dcerám toho mnohem více, ale tady by to bylo na hodně dlouhý komentář. Pokud by se našel někdo, kdo by mě i mým dcerám mohl pomoc, budeme moc rádi. Jen pro upřesnění mě je 30 let , starší dceři je 10 let a mladší necelé dva roky

Panenka

(Lukas, 13. 2. 2023 17:57)

Syn moji matce utrhnul hlavu od keramické panenky, druhý den, panenka naprosto v pořádku, poté umřel pes a pak želva, prosím můj kontakt bulletstrom@seznam.cz

Divná bílá věc u lesa

(Patrik, 5. 11. 2022 22:47)

Ahoj byli jsme z klukama venku a šli večer polem a naproti byl les a kamarád něco zahlédne já se kouknu na ten les jak on a vidíme oba dva divnou bílou věc připomínající něco jak osobu. Pak si toho všimnou další kamarádi a vidíme že ta věc jakoby vždy na 2 sekundy zmizí já měl strach protože se to přibližovalo tak přelezu plot a ono to zrychlí tak utečeme
Co to mohlo být ?

Re: Divná bílá věc u lesa

(Tomáš , 23. 1. 2023 3:11)

Ahoj přesně tohle se na stálo asi tak tak před 20 lety ,cestou kolem lesa jsme zahlédli bílou siluetu a hrozně se pohybovala lesem a naprosto potichu do teď nevím co to bylo

Nevím co napsat

(Věra , 13. 1. 2023 23:23)

Domnívám se, že syn je posedlý, chce ukončit život, už se o to pokusil

Nevím co napsat

(Věra , 13. 1. 2023 23:23)

Domnívám se, že syn je posedlý, chce ukončit život, už se o to pokusil

Duch straší

(Jakub, 5. 1. 2023 16:05)

Dobrý den, včera jsme se s klukama tak strašně zhulili že jsme každej dali kebab a indickou. A od té doby cítím přítomnost paranormálního jevu.
Občas slýchávám jako by se duch ocital v našem potrubí a občas nám přeteče záchod

Prosím pomoc rychle.

Zmizlo to

(Žaneta , 25. 11. 2022 17:14)

Dravim dlouho let nas dum zejmena muj pokoj a me suzovala paranormalni aktivita zajimam se o to roky prisla jsem na to co to je a i cim to je a najednou to po tom nejhorsim kdyz me to ve spanku stahovalo perinu vse ustalo..je to fajn ale i tak je to mozne?

duch holka neznámá

(Veronika , 4. 10. 2022 21:42)

můj kontakt 730661381 jsem z Kralupy nad Vltavou

duch holka neznámá

(Veronika , 4. 10. 2022 21:41)

Dobrý večer chodí za mnou neznámá holka každý večer přes mojí přítelkyní do jejího těla až nevíme co je zač chce mě a žárlí na mojí přítelkyni co mi říkala ta holka že je anděl ale nake divné když rekla že také dělá bílou magii a její matka další mrtvá duše že ona zas zlá víme kde přebýváj potřebovali bychom pomoc poslat tu holku a její matku co z nás vysává energii aby šli kam patří mohly by jste nám pomoct přijet třeba.

Entita turista?

(Karel, 29. 8. 2022 10:07)

Dobrý den,
v domě mých rodičů je celkem klid a když jsem tam na návštěvě, většinou nezežívám ani nějaké negativní pocity.
Ale asi za 20 let, co ten dům stojí, se parkát stalo, že došlo k těžko vysvětlitelnému pádu různých předmětů , které byly někde velice stabilně umístěny.

Stane se třeba jedna taková událost a pak několik let nic, co působí paranormálním dojmem. A ani to nebývá spojeno s něčím špatným v rodině nebo okolí.

Existuje něco jako toulavé entity, které se jednou za čas někde zastaví, trochu "pozlobí" a pak samy od sebe táhnou jinam?

Dotaz/pomoc

(Edita Klímová , 19. 8. 2022 8:33)

Dobrý den, od začátku týdne se u nás doma dějí opravdu zvláštné věci, v pondělí se nám otevřela z ničeho nic šoupací skříň do pulky pěkně pomalu a pak se i sama zavřela, stalo se to asi mezi 1 a 2 ráno, ve středu se otevřela znovu ve 2 hodiny do půlky a k ní sjel kočárek malé sestry přesně k tomu kde to bylo otevřené, a ve čtvrtek jsme toho měli už dost tak jsme položily ke skříni dolů kameny aby se musela otevřít fakt s silou a nás to probudilo aby jsme to slyšeli ale nic ve 23:00 jsem se probudila a skříň byla zase to půlky otevřená a opět byl u ní kočárek a kámen odsunutý. A nikdo z nás doma to opravdu neudělal. Vždycky se tady dělo něco divného že jsme sem tam něco slyšeli, ale tohle je už opravdu moc. Prosím nemá s tím někdo zkušenosti a nebo nevíte co s tím máme dělat? Děkuju.

dotaz

(eliska, 29. 7. 2022 22:43)

Dobrý den. Mám dotaz ohledně jedné zvláštní věci která se mi přihodila.
Jednou jsme s rodiči přespávali v lese a já se kolem 3 hodin vzbudila
kvůli jedné zvláštní melodii kterou jsem pořád dokola slyšela hrát cca do 5 hodin ráno. Měla jsem zvláštní pocit, jakoby mě něco volalo. Nemohla jsem kvůli tomu ani usnout.

Mrazení v páteři

(Monika, 23. 7. 2022 21:46)

Dobrý den, asi od puberty občas mívám pocit, že je něco v me blízkosti. Neni to permanentní pocit, stávalo se mi to ve škole, v mhd, v práci a teď i doma. Je to takovy pocit, jako když cítíte cizí pohled v zádech - jako by mravenčení nebo proud co začíná na temeni hlavy a projíždí páteři az do kostrči. Někdy jsem jak paralyzována a nemůžu se toho zbavit. Nevite co to je a jak se toho zbavit?
Nějaké paranormal zážitky taky mám. V roce 2017 zemrel deda a tu noc co zemřel jsem se (v čase kdy zemřel) vzbudila s gim, ze me nekdo hladi po ruce, nic jsem nevidela ale citila jeho kolínskou. Prisel se rozloučit. Nekdy se občas staví, poznam to podle kolínské a obcas me pohladi, chodi za mymi detmi do pokojicku a ty se nebojí, syn 3 roky ho poznává na fotce (děda zemrel driv, nez se syn narodil a moc si pral pravnouce) a navstevuje i mou mamku.
Letos se doma vyskytlo neco nového, dcera plakala v loznici a ja jsem varila, do ložnice se jde pres kuchyň. Koutkem oka jsem videla, ze tam nekdo sel, dcera přestala plakat. Šla jsem se tam podivat, co chlapovi tak dlouho trvá ona tam byla sama, chlap byl v obyvaku a rikal ze nikam nesel. Nebo chlap byl na sluzebce, chodim spat kolem pulnoci až jedné hodiny. Do loznice máme posuvné dveře a mame je už 5 let a nikdy se samy neotviraly az do toho dne. Zavirala jsem je 4x a pokaždé se oterely, když jsem udelala krok od nich nebo se k nim otocila zady. Rekla jsem nahlas, ze nemam na nikoho naladu a ze chci jit spat at me nechaji. Dveře se už neotevrely.
Nebo byli jsme vsichni v obýváku ( ja deti a chlap) a z pokojicku jsme slyšeli pipani. Premysleli jsme, co je to za hracku az syn rekl, ze je to teploměr - byl to on. Digitalni teplomer, byl zavreny v plastovém obalu a blikalo na něm 39,0 stupňů. Takohou horecku deti nikdy neměly, aby to byla posledni naměřena teplota. Navic když ho zapnete a neměřite s tim, tak se na displeji ukaze L jako nizka teplota. Jak se sam zapl zavřený v obalu a jak se na nem naměřílo 39,0 stupňů? A stalo se toho vic včetně doteků, ale nechci vsechno vypisovat, ale nikdy jsem se nebála. Teď právě me obcas v noci přepadne to mravenčení od hlavy až ke kostrči, jak jsem popisovala výš.

Něco mě děsí u mě doma

(Vendy, 14. 7. 2022 10:50)

Doma se mi dějou divné věci, napřed. Slyšela jsem už několikrát jak někdo chodí po mém pokoiji,
Dokonce jsem i viděla jak se mi sami od sebe do pokoje otevřeli dveře a já jsem se tam šla podívat jestli tam nešla moje kočka, ale nikdo tam nebyl a pak jsem jen uslyšela jak se někdo rozběhnul od mé postele směrem ke mě v ten moment jsem rychle běžela pryč a zabouchla dveře a šla spát l rodičům.
Mám strach ze tmy takže spím slampičkou ale i to moc nepomáhá, protože i tak slyším jak mi vrže podlaha a někdo po ni jde ale přitom nikoho nevidím . Ve svém pokoji cítím negativní energii, protože vždycky když jsem ve svém pokoji tak pociťují strach a jsem taková neklidná, pořad bývám strašně unavená a taková bez energie.
Dokonce i když poslouchám hudbu přes sluchátka tak slyším jak mě někdo volá většinou je to ženský hlas.
Dnes me vzbudilo to že mě někdo volal, ale přitom jsem věděla že Mamka neni doma.
No je toho fakt ještě hodně co se
Mi doma stalo, ale to by bylo na dlouho

Hrad

(Zuzana Kopková , 8. 6. 2022 10:37)

Dobrý den,pracuji krátce (2 měsíce) na hradě ve Šternberku.

Dnes jsem zažila něco,co se jen těžko vysvětluje.Ve druhém patře,při úklidu, jsem si jako vždy s kamoskou(také uklízečkou) dali 20 minut pauzu v poslední komnatě.Ja se již delší dobu cítím velice unavená a bez energie a z ničeho nic, jsem usnula.Vzbudil mě hlas mojí kamarádky, že už půjdem,ale já jsem byla schopná otevřít jen oči a jakoby jsem byla paralyzována...nemohla jsem mluvit a moje pohyby byly prý jen jako v křeči.Jde o to že v poslední době, nemám sílu ani energii na nic jiného,na přítele jsem zlá a věškeré aktivity co mě dřív bavily už nedělám.... mám pocit, že ze mě něco vysává sílu...

Re: Hrad

(Jan Jankot , 23. 6. 2022 9:44)

Podle mého vyhledat odborníka nebo obchod talismany socha Buddhy atd... Napadení démonem nebo skupinou černých okultistů pokud nejde o zdravotní potíže může se to stupňovat jde o witchkraft podívejte se na internet nebezpečná záležitost taky jsem zažil a občas zažívam začne se projevovat ve snech .... Nebezpečné vampirismus démonologie atd.....

Re: Hrad

(Jan Jankot , 23. 6. 2022 9:44)

Podle mého vyhledat odborníka nebo obchod talismany socha Buddhy atd... Napadení démonem nebo skupinou černých okultistů pokud nejde o zdravotní potíže může se to stupňovat jde o witchkraft podívejte se na internet nebezpečná záležitost taky jsem zažil a občas zažívam začne se projevovat ve snech .... Nebezpečné vampirismus démonologie atd.....

Černé bratrstvo

(Jan Jankot , 21. 6. 2022 7:58)

Jsem od valašského Meziříčí už delší dobu řeším takový problém setkal jsem se s pár lidmi kteří nejspíš dělali černé okultismus s mým otcem se nebavíme a ten také praktikuje Černého učení... Jsem hermetic ale nechci se pouštět do něčeho sám mám spoustu zkušenosti a dokonce i několik útoků za sebou démon se mě pokusil několikrát zabít.... Hodně se to procitlo do mého osobního života řeším situaci ohledně svého syna o kterého se stará můj otec když chci mít zájem o syna se mi začne vyhrožovat s tím že mám odjet nebo se jít zabít nebo že zabiji mě a mého syna.... Představuji se jako černé bratrstvo a říkají že z mého otce znají že údajně patří k nim.????.... Jak říkám mám spoustu knih o hermetismu a potřebuji radu odborníka a démonologa ten démon se nazývá mistrem Černého učení a kde se objevují nebo chodím tak slýchávám trefa do černého...... Jako by jsi mě označkovali chci to řešit i s policii takže potřebuji poradit děkuji krásný den